Maison bel-étage à vendre

209975€

3 chambres 157 mètres carrés

Immoweb code : 8997179

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
157 mètres carrés habitables
39 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze nieuwe en energiezuinige tuinvilla is gelegen aan het rustige en gezellige Voetbalhof, en op enkele minuten van het centrum van Genk, dichtbij de belangrijke autosnelwegen. De woning beschikt over een eigen tuintje en er kan gebruik worden gemaakt van de gemeenschappelijke en rustgevende tuinzone.

INDELING
Op het gelijkvloers is de woning uitgerust met een inkomhal met wenteltrap naar de eerste verdieping, een apart gastentoilet, garage en tuintje met buitentrap naar het terras op de eerste verdieping.
De eerste verdieping is uitgerust met een ruime woonkamer met open keuken, berging, trap naar de tweede verdieping en overdekt terras. De leefruimte is tevens voorzien van grote glaspartijen voor maximale lichtinval.
De tweede verdieping is voorzien van 3 slaapkamers waarvan een hoofdslaapkamer met dressing, badkamer met apart toilet en extra bergruimte.

De afwerking van de vloer- en wandtegels, keuken, badkamer, trap en binnendeuren zijn geheel naar eigen smaak te kiezen (niet
inbegrepen in de prijs). Verkoop deels onder registratie (grondwaarde) en deels onder Btw-stelsel. Onmiddellijk beschikbaar.

KOSTENREKENING
Grondwaarde: 57.250,00 EUR (verkoop onder 10% registratierechten)
Constructie: 152.724,55 EUR (excl. 21% BTW)
Totaalprijs zonder kosten: 209.974,55 EUR
Totaal all-in: 256 728,90 EUR (incl. aankoopkosten en aansluiting nutsvoorzieningen)
Voor sleutel op deur komt er nog 34.682,35 EUR (incl. BTW met afwerking naar keuze)

Contacter