Maison à vendre

3 chambres 295 mètres carrés

Immoweb code : 9004216
Immoweb code : 9004216

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
295 mètres carrés habitables
220 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze prachtige woning is volledig en smaakvol gerenoveerd waardoor dit pand werkelijk instapklaar is. Het pand is gelegen op een gunstige locatie en op wandelafstand van winkels, scholen, restaurants, banken en nog andere faciliteiten! Ook de E314 is op enkele minuten bereikbaar.

INDELING
Het gelijkvloers is voorzien van de inkomhal met gastentoilet en authentieke trap naar de eerste verdieping. De inkomhal geeft uit op de gezellige en ruime woonkamer met gashaard en afzonderlijke bureel. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de open keuken, voorzien is van alle comfort, welke uitgeeft over het prachtige terras. Het terras is voorzien van een zonneluifel en terrasverwarmer alsook de jacuzzi en buitendouche. Deze zijn volledig afgeschermd door de hoge struiken waardoor rust en genot gegarandeerd zijn!
Verder is er nog een bijkeuken/wasplaats met inbouwkasten en toegang tot de inpandige garage met automatische garagepoort.

De eerste verdieping is ingedeeld met 3 slaapkamers waarvan 1 hoofdslaapkamer en 2 mooie slaapkamers. Verder is er nog een badkamer, voorzien van badmeubel, douche, ligbad en toilet, de wasplaats en een aparte ruimte dat doorgang geeft naar de zolder. De zolderverdieping is te bereiken via een vaste trap en is volledige ingerichte met badkamer en berging. De houten balken en authentieke elementen zijn bewaard gebleven welke zorgen voor een gezellige sfeer.
Ook is de woning voorzien van kelder.

Dit is een absolute buitenkan

Contacter