Villa à vendre

4 chambres 352 mètres carrés

Immoweb code : 9490843
Immoweb code : 9490843

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
352 mètres carrés habitables
1434 mètres carrés de terrain
Disponible le : 01/09/2022

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
De woning bestaat uit een inkomhal, bureel/slaapkamer, speelse woonkamer, ruime keuken met ontbijthoek, hoofdslaapkamer met badkamer op het gelijkvloers, 2 extra slaapkamers en zwemvijver in de tuin. De woning is volledig onderkelderd met dubbele ondergrondse garage.

Rruime inkomhal met statige trap die toegang geeft tot een eerste slaapkamer, dressing of bureauruimte. Woonkamer met eethoek met bijzonder plafond in metselwerk, zithoek met zicht op de groene tuin en de keuken met ontbijthoek. De keuken is geïnstalleerd met een natuurstenen werkblad en de nodige inbouwtoestellen.
Verder vinden we op de gelijkvloerse verdieping de badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo terug, alsook de hoofdslaapkamer.

Op de eerste verdiepingbevinden zich 2 extra slaapkamers, waarvan één is voorzien van een recente dakkoepel.

De kelder is bereikbaar via een vaste trap en is voorzien onder de gehele woning. Deze ruimte is ook volledig bezet geweest en voorzien van ventilatie. Bovendien bevindt zich hier de ondergrondse dubbele garage die bereikbaar is via een automatische poort.

Gezellige zuidwest georiënteerde tuin met zwemvijver. Omgeven door weilanden waardoor uw privacy gegarandeerd is. Betegeld terras en enkele kleine terrasjes, prieel en houten tuinhuis verspreid over de tuin.

- Energiezuinige woning met geïsoleerd dak en recente condensatieketel
- Tuin met prachtig uitzicht en zwemvijver
- Volledig onderkelderd met dubbele garage

Contacter