Maison à vendre

442000€

4 chambres 185 mètres carrés

Immoweb code : 7405453
Immoweb code : 7405453

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
185 mètres carrés habitables
885 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
OPEN-bebouwing op mooie breed en diep perceel met mogelijkheid tot groot bouwoppervlak op het gelijkvloers bv lot 2 heeft een bouwoppervlak van 238 m2. Mooie mogelijkheid voor bijgebouwen. Ideaal voor de zelfstandige. De investering is € 442.000 op 885 m2. Er zal ongetwijfeld een woning bij zijn naar Uw woondroom. Voor hetzelfde geld woont u in een energiezuinige zorgeloze onderhoudsvrije nieuwbouwwoning volgens de laagste EPB 30-normen. Een door U gewenste indeling is nog bespreekbaar binnen de mogelijkheden van de constructie evenals een aangepast of gewenst eigen ontwerp. Het betreft BEN (Bijna Energie Neutrale) woningen. De woning voldoet hiermee aan de strenge energie-eisen die gelden vanaf 2021. VRAAG NAAR DE VOLLEDIGE PRESENTATIE. Afwerking sleutel op de deur volgens gepersonaliseerd lastenboek met eigen materialen en kleur- en stijlkeuze.
Indeling BG: inkom, toilet, living, keuken, berging, wasruimte. Dit Lot 2 is in ontwerp voorzien van een inpandige garage en 4 slaapkamers op het 1e verdiep.
Indeling 1e verdiep: 4 slaapkamers, toilet, badkamer met bad, inloopdouche en dubbele wastafel, nachthal. Zolderverdiep met mogelijkheid tot 4e slaapkamer.
VRAAG NAAR DE VOLLEDIGE PRESENTATIE

Contacter