Maison à vendre

3 chambres 182 mètres carrés

Immoweb code : 7248695
Immoweb code : 7248695

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
182 mètres carrés habitables
970 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Pater Beckersstraat in Eversel staat een open bebouwing te koop. De woning heeft drie slaapkamers, een perceeloppervlakte van een mooie 9a 7ca en een schitterende ligging. De woning heeft een opknapbeurt nodig, maar heeft verschillende troeven die de moeite lonen!

De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 160 m2. De inkomhal heeft rechts een marmeren trap naar boven. Links van de inkomhal vind je een ruime woonkamer met een toffe inkijk in de keuken. De woonkamer is ruim en heeft veel ramen voor een mooie lichtinval. De keuken, momenteel geïnstalleerd in U-vorm, is te vernieuwen. Terug in de centrale halvind je het gastentoilet en de toegang tot de benedenruimte. De woning is hogergelegen en heeft hierdoor een leuke indeling. Als je naar buiten loopt, kom je namelijk uit op een verhoogd terras. Dit balkonterras kijkt uit op de tuin. Op het balkon kan je de trapjes naar beneden nemen om te genieten van je zalige tuin! Op de benedenverdieping heb je rechtstreeks toegang tot je tuin en tot de inpandige garage. Nog een trapje naar beneden kom je in de ruime kelder terecht. Genoeg plek voor veel opbergruimte!

Op de bovenverdieping vind je drie slaapkamers en een ruime badkamer. De badkamer heeft twee lavabo's, een ligbad en een toilet. De master bedroom heeft een mooie oppervlakte met zijn 18 m2.

Mooi meegenomen: de eigenaars zij

Contacter