Villa à vendre

495000€

2 chambres 275 mètres carrés

Immoweb code : 9504349
Immoweb code : 9504349

Aperçu

2 chambres
2 salles de bains
275 mètres carrés habitables
827 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bij het betreden van het pand ervaren we dadelijk het open concept van deze uitzonderlijke villa.
De hoogte van de plafonds in combinatie met de grote raampartijen geven deze unieke woning een loftgevoel met een zee van licht. Uitgekiende, kwalitatieve materialen in combinatie met de juiste kleurkeuzes geven een instant behaaglijk gevoel.
Er is een open geheel van een zithoek met gashaard, een eetplaats, een knusse leeshoek en een leefkeuken. De open moderne keuken met kookeiland is volledig uitgerust: stoomoven, microgolf, heteluchtoven, vaatwasser, koelkast en gasvuur. Er is voldoende opbergruimte aanwezig. Verder is er op het gelijkvloers een gastentoilet, een wasplaats met inbouwkasten en douche evenals een extra berging met de technische voorzieningen. Deze ruimte geeft ook toegang naar de dubbele inpandige garage en stockage/wijnkelder.

De eerste verdieping is via een open trap bereikbaar.
Een open bureau op de vide heeft een overzicht op de gehele woonruimte. Aansluitend is er de extra tv-hoek of de flexibele plek en het slaapvertrek. Deze omvat een slaapkamer met twee dressings en een badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.
De Tv hoek/flexibele plek is vlot om te vormen tot extra slaapkamer.
Tenslotte is er een dubbel inpandige garage met automatische poort en een wijnkelder of extra stockageruimte.
Aan de achterzijde van de woning is via schuifdeuren de aangelegde en zuid-georiënteerde onderhoudsvriendelijke tuin met deels

Contacter