Maison à vendre

440900€

3 chambres 208 mètres carrés

Immoweb code : 8614952

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
208 mètres carrés habitables
578 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
(Lot 2) Nabij de Willebroekse vaart met de bekende fiets- en wandelroutes. De investering op een mooi diep perceel van 578 m2 bedraagt 440.900 €. Voor hetzelfde geld woont u in een SUPER ENERGIE ZUINIGE zorgeloze onderhoudsvrije nieuwbouwwoning volgens de laagste BEN (Bijna Energie Neutrale) normen en voldoet hiermee aan de strenge energie eisen, tevens eindnormen, vanaf 2021. Supergeïsoleerd, ZONNEPANELEN en 3 DUBBEL GLAS en eigen regenwater leiding voorziening. U vermijdt hoge energie- en waterrekeningen, voor nu en in de toekomst, en spaart hiermee het milieu en vermindert uw maandelijkse lasten. Een door U gewenste indeling is nog bespreekbaar binnen de mogelijkheden van de constructie evenals een aangepast of gewenst eigen ontwerp. Afwerking sleutel op de deur volgens gepersonaliseerd lastenboek met uw eigen nieuwe materialen en kleur- en stijlkeuze.
Indeling BG: entreehal, toilet, ruime woonkamer met open keuken, grote berging met wasplaats, inpandige garage.
Indeling 1e verdiep: 3 ruime slaapkamers, wasplaats, badkamer met bad en inloop douche en toilet, dubbele wastafel, nachthal.
Zolderverdiep met mogelijkheid 4e slaapkamer.

Uw nieuwe woondroom, waarom zou u genoegen nemen met een bestaande woning met de (oude) keuzes en materialen van een ander??
VRAAG NAAR DE VOLLEDIGE PRESENTATIE…

Contacter