Maison à vendre

245000€

5 chambres 208 mètres carrés

Immoweb code : 9433621
Immoweb code : 9433621

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
208 mètres carrés habitables
613 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
- Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Deze woning in de Lillo Steenweg in Houthalen-Helchteren is opgesplitst in twee wooneenheden, met elk een eigen keuken en badkamer. Sommige delen werden al opgeknapt, terwijl andere elementen © zoals de kleurrijke keukenvloer of de marmeren dorpels © misschien juist de moeite waard zijn om intact te houden.

In totaal zijn er vijf slaapkamers terug te vinden: twee van 12 m², één van 14 m² en twee van 16 m². Bovendien leidt er nog een vaste trap naar de zolderverdieping van 30 m², wat extra mogelijkheden schept om nog een knappe kamer bij te creëren. Met zoveel grote ruimtes en twee verschillende hoofdingangen kan je nog alle richtingen uit om de woning te bekomen die perfect voldoet aan je noden en dromen. De ZO-gerichte tuin van 280 m² maakt het plaatje af.

Op deze locatie vind je alle essentiële voorzieningen in de buurt en ben je verzekerd van een uitstekende bereikbaarheid en visibiliteit, wat mooi meegenomen is als je hier je eigen zaak zou openen. Achteraan is de woonst verbonden met een doodlopend straatje, wat het in- en uitrijden nog wat vergemakkelijkt. Bovendien bevind je je al vrij snel in een groen gebied, waar je al wandelend of fietsend je hart kan ophalen.

Wil je graag ter plaatse ontdekken welke verschillende kanten je uit kan met deze grote, flexibele woning? Vraag dan een persoonlijke rondleiding aan via 011 255 155.
(Bron bewoonbare oppervlakte: EPC-verslag)

Contacter