Maison à vendre

385000€

4 chambres 200 mètres carrés

Immoweb code : 9203424

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
200 mètres carrés habitables
1100 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
*** RICHTPRIJS *** Er kan een bod worden uitgebracht op deze woning zowel onder, als op de vooropgestelde richtprijs.
Deze ruime gezinswoning (bewoonbare oppervlakte 200 m²) met 4 slaapkamers is gelegen in een rustige straat op wandelafstand van het centrum van Wijnendale op een perceel van 1.100 m². Er is een goede verbinding richting Torhout (E403), Gistel (E40) en Diksmuide (N363). In de dichte omgeving vindt u het “kasteel van Wijnendale” (1,5km) en het “kasteel d’Aertrycke” (2km). Op 350m van de woning bevindt zich een bushalte.
Op het gelijkvloers bevindt zich de inkomhal met een gastentoilet, een ruime en lichtrijke woonkamer waar men het gezellig kan maken met de ingebouwde gashaard. Aansluitend is er de volledig geïnstalleerde open keuken met veranda die plaats biedt voor een grote ontbijthoek. De keuken sluit aan op de berging en de garage.
Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en een grote badkamer met een douche, bad, dubbele lavabo en toilet. De master bedroom bevindt zich op de tweede verdieping. Deze prachtige kamer is voorzien van een ruime inloopdressing en inbouwkasten over de volledige muur.
Op het grote zonnige terras kijkt men uit op de diepe verzorgde tuin. Deze kan tevens bereikt worden met de wagen via een zij-ingang. Naast de aangelegde tuin is er ook voldoende tuinbergruimte.
EPC-waarde = 240 kWh/m²

Contacter