Maison à vendre

1500000€

6 chambres

Immoweb code : 9348042
Immoweb code : 9348042

Aperçu

6 chambres
2 salles de bains
45113 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze unieke ranch bevindt zich op 4,5ha te Kalmthout. Eén van de weinige plaatsen waar paarden nog in een natuurlijke habitat kunnen vertoeven. Niet enkel voor paarden, ook voor mensen biedt deze locatie een oase van rust.

De eigendom omvat een gedraineerde buitenpiste met geopadbodem en sproeisysteem van maar liefst 30 bij 50 meter. Er zijn ook twee binnenpistes voorzien, één van 24 bij 12 meter en één van 83 bij 14 meter. Naast de drie rijpistes is er ook een galopbaan. Eveneens is er een longeercirkel aanwezig. Er zijn drie ruime zadelkamers en meerdere poetsplaatsen met een solarium voorzien. Voor het huisvesten van paarden zijn er 13 stallen, 3 loopstallen en een grote loods waar paarden hun vrije voet kunnen gaan. Ook de weides zijn voorzien van drainage. Op een hete zomerdag kunnen de paarden afkoelen in de grote vijver. Kortom, alles is voorzien voor het uitvoeren van de paardensport maar ook kan het paard zijn eigen weg gaan door de gigantische loopmogelijkheden die ze hier krijgen.

Verder is er nog een leslokaal voorzien en een paardenwinkel, naast de ruime kantine. Ook biedt een ruime overdekking de mogelijkheid tot het stockeren van voldoende hooi en stro.

De woning omvat een oppervlakte van 213 m² en is perfect voorzien voor het organiseren van slaapkampen. Er zijn maar liefst 6 slaapkamers aanwezig, waarvan één een suite. Verder zijn er twee badkamers aanwezig, een ruime living met haard en een keuken. Daarnaast is er een berging, wasruimte

Contacter