Maison à vendre

335000€ Ancien prix 349 000 €

3 chambres 135 mètres carrés

Immoweb code : 9162666

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
135 mètres carrés habitables
640 mètres carrés de terrain

Description

Kom een kijkje nemen tijdens de Open Huis van zondag 21/02 tussen 10u00 en 17u00 breng een bod uit. De richtprijs bedraagt 349.000€.
Bent u op zoek naar een instapklare woning waar u de mogelijk hebt om een zelfstandige activiteit te ontplooien? Boek dan zeker een afspraak voor deze super leuke en lichte woning! Ze beschikt over 3 kamers en een garage en bevindt zich vlakbij het centrum van Kapellen op een mooi achterin gelegen perceel van 640m². Winkels, scholen, openbaar vervoer, sportfaciliteiten…. Kortom alles wat u zoekt, is vlakbij.
Indeling: glvl: Inkomhal met gastentoilet; lichte leefruimte in L-vorm met parketvloer, opgedeeld in een eetkamer en een salon; aparte keuken met handige berging/wasplaats; lichte badkamer met ligbad; ruime kamer of praktijkruimte met aparte inkom (ideaal voor een zelfstandige activiteit of als 3de slaapkamer). 1eV: nachthal, 2 ruime slaapkamers. Kelder. Parking voor de woning voor 2 wagens en een aparte garagebox met automatische poort. De ruime tuin met terras en tuinhuis is volledig omheind en ligt over de woning.
Wacht niet te lang en plan uw afspraak in voor de Open Huis!
Wegens de huidige coronarichtlijnen is het verplicht om vooraf via email een afspraak in te plannen. Zo kan de bezichtiging in de meest veilige omstandigheden plaatsvinden. 30min/bezoek. Maximum 2 bezoekers. Afhankelijk van het aantal aanvragen kan er een tweede kijkmoment ingelast worden.
Zelfstandige activiteit mogelijk - Rustige, kindvriendelijke ligging

Contacter