Maison à vendre

310000€

3 chambres 156 mètres carrés

Immoweb code : 9289589
Immoweb code : 9289589

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
156 mètres carrés habitables
81 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit gezellige en instapklaar pand is gelegen in het centrum van Keerbergen en werd een kleine 10 jaar geleden volledig gerenoveerd met kwalitatieve materialen. Recent heeft het pand nog een volledige opfrisbeurt gekregen. De gunstige ligging in het centrum van Keerbergen zorgt ervoor dat er tal van winkels op wandelafstand gelegen zijn. Als u vaak met het openbaar vervoer reist, zijn er bushaltes vlakbij. 

INDELING:

De gelijkvloerse verdieping is thans ingericht als kantoorruimte maar deze kan eventueel tot appartement met 1 slaapkamer omgevormd worden. Verder heeft u hier een kopieerlokaal / slaapkamer met ingemaakte kastenwand / dressing. De ingerichte keuken is voorzien van een ontbijthoek en een lichtkoepel wat zorgt voor veel natuurlijk lichtinval.. Aansluitend heeft u nog een ruime badkamer met douche, wastafel, ingemaakte kastenwand en voldoende plaats om een wasmachine te installeren.

Op de 1ste verdieping heeft u op dit ogenblik een wooneenheid opgedeeld met woonkamer, ingerichte keuken, douchekamer, berging, aparte ruimte met wastafel en apart toilet en een slaapkamer.

De 2de verdieping is toegankelijk via een vaste trap en daar heeft u nog een ruime slaapkamer of hobbyruimte.

Dit pand biedt heel wat mogelijkheden, je kan deze woning volledig als wooneenheid inrichten of de benedenverdieping kan perfect dienen voor een vrij beroep / kantoorruimte

Contacter