Maison de maître à vendre

535000€

5 chambres 287 mètres carrés

Immoweb code : 8192814
Immoweb code : 8192814

Aperçu

5 chambres
3 salles de bains
287 mètres carrés habitables
105 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Uitzonderlijke herenwoning uit de belle epoque periode- voormalig strandhuis van de bourgeoisie - welke nadien dienstig deed als dokterspraktijk met bovenliggende dubbele woning.  
De woning bestaat uit 2 entiteiten maar kan perfect als 1 grote gezinswoning worden beschouwd of dienstig doen als of vakantiewoning zelfs als B & B worden gebruikt.
Beslist voor iemand die op zoek is naar een niet alle daagse woning met GROOT volume op top locatie, tegenover het Heldenplein op 50 m van zee en strand met ruime parkeermogelijkheid in een autoluwe straat tegenover groot plein en de toekomstige Heldentoren.   
De gelijkvloerse woning bevat een groot kelder verdiep ( archiefruimte, voormalige diensten woning actueel ingericht als fitnness kamer de wijnkelder en fietsenstalling)  +  groot terras/binnentuin met bovenliggend triplex woning.
Entree met statig dubbele frontdeur die uitgeeft op het kabinet met carara marmeren schouw, authentieke kabinetskast en 18 eeuws Mechels pronkmeubel de hoge plafonds (3m20) en originele kroonlijsting en rozetten kenmerken deze periode. 
Het kabinet mond uit via dubbele  pronkdeur met geëtst gezandstraald glas, pauw motief op de grote keuken welke voorzien is met kookeiland en een achterliggend zitruimte biedt. Deze zithoek geeft een groot schuifraam en veel lichtinval doordat deze toegang geeft op de binnentuin. 
Er is een apart (hang) toilet met aansluitende badkamer welke voorzien is met ligbad en pronk commode meubel met dubbel lavabo. 

Contacter