Villa à vendre

1875000€

8 chambres 270 mètres carrés

Immoweb code : 9320940
Immoweb code : 9320940

Aperçu

8 chambres
6 salles de bains
270 mètres carrés habitables
350 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze unieke villa gelegen op de Elizabethlaan, nabij het strand, straalt de authentieke charme uit van het pittoreske Duinbergen. Dankzij de renovatie wordt het hedendaags comfort gecombineerd met de originele elementen.
Bij het betreden van de gelijkvloerse verdieping is er een riante inkomhal met vestiaire en gastentoilet voorzien. Via deze prachtige inkomhal heeft u toegang tot de leefruimte met open ingerichte keuken, woonkamer met haardvuur en eetplaats. De ruimte sluit aan op het mooie zonneterras.
Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers voorzien waarvan twee slaapkamers met een eigen douchekamer met een inloopdouche, toilet en lavabo. Ook is er een afzonderlijk toilet op de verdieping en een heel ruime badkamer met ligbad, inloopdouche en een dubbele wastafel aanwezig.
De tweede verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers waarvan twee slaapkamers met een privatieve badkamer met toilet, lavabo en inloopdouche. Een derde slaapkamer is voorzien is van een stapelbed. Afzonderlijk toilet.
Op de derde en bovenste verdieping is er een ruime slaapkamer, een bureau en een douchekamer met inloopdouche lavabo en privatief toilet aanwezig.
De volledige woning is onderkelderd. Een hobby -en fitnessruimte, een grote wasplaats en wijnkelder ontbreken niet!
Deze villa beschikt over een ruime dubbele garage en daarenboven kunnen er drie wagens gestationeerd worden op de riante oprit.
Deze mooie villa is een ideale opportuniteit als vaste woonst, tweede verb

Contacter