Maison à vendre

395000€

3 chambres 192 mètres carrés

Immoweb code : 9356002
Immoweb code : 9356002

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
192 mètres carrés habitables
922 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Zeer energiezuinige, moderne halfopen nieuwbouwwoning in Waanrode nabij Kortenaken op een perceel van 9are 22ca. Deze nieuwbouwwoning zal instapklaar afgeleverd worden! 

Deze moderne woning heeft een ruime bewoonbare oppervlakte van 192m² en is als volgt ingedeeld:  
Kelder:  volledige kruipkelder, extra bergruimte voorzien. 
Gelijkvloers:  inkomhal, apart toilet met handenwasser, bureauruimte of extra slaapkamer, een open keuken met aansluitend de eet - en woonkamer. Via het schuifraam in de woonkamer kom je bij het terras en de tuin. Vervolgens is er ruime berging. 
1ste verdieping:  nachthal, aparte toilet, badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo. Verder is er via de nachthal toegang tot 3 ruime slaapkamers, waarva n één voorzien is van een dressing. 

De woning is afgewerkt met kwalitatieve materialen in een moderne en hedendaagse architectuur. De voor - en achtertuin kan volledig naar eigen smaak ingericht worden. 

Verkeerstechnisch is dit een zeer goede ligging. Op een kwartiertje ben je in Tienen en Bekkevoort. Maar ook via de E314 en N2 kent men een vlotte verbinding naar Leuven en Hasselt. Verder is het er rustig vertoeven en zijn er verschillende wandelroutes, scholen, winkels,...in de buurt. 

Contacter