Maison à vendre

230 mètres carrés

Immoweb code : 8560087

Aperçu

230 mètres carrés habitables
843 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! © Deze te renoveren woning uit 1951 bevindt zich op een knap perceel van maar liefst 8a 43ca. Deze woning heeft tal van voordelen. Zo zijn er bijvoorbeeld al bouwplannen aanwezig die het maximale toegelaten bouwvolume van deze woning volledig benutten. Deze plannen bieden een ruime, moderne woning met een bewoonbare oppervlakte van 230 m². Je kan hier dus mee aan de slag en binnenin volledig je eigen ding mee doen of je ontwerpt een volledig nieuw plan naar eigen smaak. De zeer gunstige prijs van deze woning levert overigens nog een korting van wel 5600 euro op de registratierechten. De woning is rustig gelegen en heeft een prachtig oostelijk georiënteerde tuin.

De perceeldiepte bedraagt maar liefst 47m, waardoor je hier op ieder moment van de dag kan genieten van de rust en van de zon. Bakker, winkels, restaurants,Ã liggen op fiets- en wandelafstand van de woning. De kinderen fietsen slechts 1 kilometer naar school en ravotten in het weekend op de natuurspeelplek ¨Hemelpark§ op slechts 240 meter wandelen. Dagje shoppen? Het centrum van Hasselt en Tongeren liggen op slechts 10 kilometer afstand. De woning is zeer vlot bereikbaar. Dankzij de E313 op slechts 7 minuten rijden profiteer je van een zeer vlotte woon- werkverbinding.

Wil je graag komen kijken of jij binnenkort jouw droomhuis renoveert op deze uitstekende locatie? Bel ons dan vandaag nog voor een afspraak. tel. 011 255 155.

Contacter