Villa à vendre

469000€

5 chambres 974 mètres carrés

Immoweb code : 9356471
Immoweb code : 9356471

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
974 mètres carrés habitables
974 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Voor wie op zoek is naar een ruime woning vlakbij het centrum van Kortrijk, is deze vrijstaande villa uit de jaren ’50 een buitenkans. Deze woning staat op een groot stuk grond van 974m² en is volledig omgeven door een goed onderhouden tuin. De woonkamer heeft grote ramen op het oosten, zuiden en westen. Er zijn vijf slaapkamers, een bureau, dubbele garage, een grote zolder en kelder. Deze geven het huis een enorm potentieel.

Op het gelijkvloers komt u binnen via een ruime inkomhal met toegang tot de woonkamer, keuken, kelder, bureauruimte, badkamer en apart toilet. De leefruimte is versierd met authentieke, karaktervolle elementen die in prima staat zijn. Deze ruimte heeft ook een grote eetplaats, die grenst aan de keuken. Verder is er o p de benedenverdieping een badkamer met wastafel, bad en aansluitingen voor was- en droogmachine. Via de trap in de inkomhal gaat u naar de eerste verdieping. Die heeft een grote nachthal en 5 ruime slaapkamers. Aan de zijkant van de woning is er een aparte oprit naar de grote, dubbele garage. De woning bevindt zich op fietsafstand (zo’n 3 kilometer) van het centrum, het station en vlakbij de expohallen van Kortrijk. Nog een troef is dat ze op de hoek tussen een verbindingsweg en een woonwijk ligt daardoor makkelijk bereikbaar is.

De woning is goed onderhouden maar heeft nu een opknapbeurt nodig. Met enkele ingrepen kan deze stijlvolle villa voldoen aan alle hedendaagse normen en opnieuw een gezin decennia lang een thuis geven.

Contacter