Maison à vendre

282000€

3 chambres 123 mètres carrés

Immoweb code : 9144336

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
123 mètres carrés habitables
338 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Immo3000 heeft dit nieuwbouwproject in Kumtich te koop, op een steenworp van Tienen en met ideale verbinding naar Leuven en Brussel. Ben je op zoek naar een kwalitatieve, milieubewuste gezinswoning met zuidgerichte tuin ? Dan is dit duurzaam hedendaags woonproject wellicht wel iets voor jou ! Met een autoluwe straat en zicht op groen, is dit een perfecte locatie voor jonge families.

We betreden de woning via de inkomhal met aansluitend de gastentoilet. Vervolgens hebben we een ruime L-vormige living die bestaat uit een salon/leefruimte, een eethoek en een open keuken met een kookeiland. Naast de keuken is er een berging voorzien met een wasbak en aansluitingen voor was en-droogmachine. De trap naar het verdiep geeft uit op een nachthal. Van hieruit vertrekken 3 mooie slaapkamers van 13m², 11,5m² en 8,5m². De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, bad én douche. Op dit verdiep heb je toegang tot een overdekt terras. Je auto kan je achterlaten onder een zeer functionele carport die ook toegang biedt tot de zuidgerichte tuin.

De verkoopprijs is voor de grond én de woning (exclusief registratierechten op grond en BTW op de constructie) en wordt verkocht onder de wet Breyne. Hiervoor krijg je een woning die uitgerust is met vloerverwarming, een hogerendements gasketel, zonnepanelen, ventilatiesysteem met warmte recuperatie en systeem voor regenwater hergebruik. Ook de algemene buitenaanleg is in de verkoopsprijs inbegrepen. Hoor je bij de snelle beslissers ? Da

Contacter