Villa à vendre

895000€

5 chambres 306 mètres carrés

Immoweb code : 9144377

Aperçu

5 chambres
3 salles de bains
306 mètres carrés habitables
1712 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze prachtige seventies style villa is gelegen op de grens van Lier en Boechout. De originele constructie dateert van 1978 maar werd doorheen de jaren volledig gerenoveerd (lijst verbouwingen/renovaties te verkrijgen). Deze architecturale parel ademt de jaren zeventig stijl maar weliswaar met hedendaagse luxe en comfort. De woning beschikt over een fantastisch lichtinval, zeer aangename plafondhoogtes en geniet van een zee aan ruimte. Met 5 slaapkamers en 3 badkamers is deze ideaal voor grote gezinnen. Deze woning is zeker het bezoeken waard!
Gelijkvloers: Inkomhal op natuursteen met vestiaire; wc met handenwasser; grote open leefruimte op zwart gebeitste eiken parket met open haardvuur; stalen trap leidt naar mezzanine met bibliotheek a lsook naar slaapkamer met dressing, wc en badkamer (2006); strakke moderne AIKO keuken (2002), bar/TV kamer met toegang tot tuin (750 m²) en terras met open zicht op velden; traphal met WC. De leefruimte geeft eveneens toegang tot een mooie patio (120 m²) op blauwe steen tegels met waterpartij en haard. Verder beschikt de woning over een ruime garage en oprit (3-4 wagens).
Half niveau: Lichte ruimte met verwarmd binnenzwembad in witte mozaïek (9,00 x 5,00 m), sauna en douche. De muurbekleding is in natuursteen (2006) en vloer in epoxy (2006); Deze ruimte geeft eveneens toegang tot de patio.
1ste verdieping: vijf slaapkamers op steentapijt (waarvan drie duplex kamers) met zicht op tuin en weilanden; twee badkamers op epoxyvloer (2006); a

Contacter