Maison à vendre

458000€

5 chambres 251 mètres carrés

Immoweb code : 9279241

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
251 mètres carrés habitables
770 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bezoekmomenten: zaterdag 8 en zondag 15 mei. Gelieve voordien in te schrijven.

Deze woning is ideaal voor gezinnen die ruimte willen of van thuis uit werken. De woning kan ook als kangoeroewoning fungeren.

De karaktervolle jaren 60 woning onderging in 2008 een totaalrenovatie met aanbouw. Het huis is gelegen langs de hoofdas Gent-Eeklo-Brugge. Scholen bevinden zich op 300m, supermarkt op 200m. Het centrum van Waarschoot en openbaar vervoer op wandelafstand.

Indeling eerste verdiep: inkomhal die toegang geeft tot living en keuken en 2 ruime kamers. (momenteel ingericht als speelkamer en bureau/muziekruimte) De lichtrijke living met parketvloer en houtvuur geeft toegang tot een ruim dakterras (18m²). De keuken is voorzien van alle co mfort. Er bevindt zich op dit verdiep ook een apart toilet en een badkamer met ligbad.

Op de benedenverdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers - een badkamer met lavabo, douche en toilet - een extra berging die kan ingericht worden als dressing en een grote garage met wasplaats. Tot slot is er op de benedenverdieping een multifunctionele ruimte van 22m² (momenteel ingericht als zitruimte ) met groot schuifraam en aansluitend terras met zicht op de aangelegde tuin met zijn gezellige hoekjes.

Elektriciteit 100% goedgekeurd, verwarming met HR gasketel, zonnepanelen (2016) en regenwaterput van 7500l. Vooraan is er een brede oprit voor 2 wagens, carport en tuinhuis met aansluitend een overdekte fietsenberging.

Contacter