Maison à vendre

450000€

4 chambres 235 mètres carrés

Immoweb code : 9279644

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
235 mètres carrés habitables
332 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze charmante pastoriewoning (half open bebouwing) is uitstekend gelegen, daar de woning zich bevindt in een nieuwe, rustige en kindvriendelijke buurt. Deze ideale ligging combineert dus rust, groen en privacy met alle voordelen van het wonen aan een centrum.
De woning is gelegen in een nieuwe woonwijk in Wechelderzande. Binnen deze verkaveling ligt ze op het einde van een doodlopende straat. Hierdoor is het zeer rustig wonen zonder enig verkeer. Via de inkomhal, die voorzien is van een apart gastentoilet, betreden we de leefruimte met een zeer open karakter. De leefruimte bestaat uit een zithoek, een eetplaats en een open leefkeuken met een prachtig uitzicht op de tuin. Aansluitend bij de keuken bevinden zich de berging en de garage. De eerste verdieping bestaat uit een afgewerkte badkamer en 2 slaapkamers waarvan 1 met bijhorende dressing. Via een vaste trap bereiken we de zolderverdieping. Deze biedt opnieuw 2 slaapkamers met een apart toilet.
De woning werd volledig sleutel-op-de-deur afgewerkt. Dit betekent dat alle schilderwerken, tuinaanleg, afwerking trappen/binnendeuren en de nodige accessoires voorzien zijn. Het exterieur van de woning zal nog gekaleid worden.
Het gaat hier om een BEN woning (bijna energieneutrale woning) Dit betekent dat er voordelige premies aan de woning verboden zijn. Zo krijgt je 5 jaar lang 100% van de onroerende voorheffing terugbetaald.

Contacter