Villa à vendre

4 chambres 236 mètres carrés

Immoweb code : 9223679
Immoweb code : 9223679

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
236 mètres carrés habitables
1905 mètres carrés de terrain
Disponible le : 01/07/2021

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op een terrein van 19 are ligt deze bijzondere villa die voldoet aan de huidige energienormen. Afzelia houten ramen met hoogrendementsglas, opgespoten spouwmuren en geïsoleerde zoldervloer en kruipkelder. Via de inkomhal met apart gastentoilet bereik je de lichtrijke leefruimte waar tevens ruimte is voor een bureau. Er is ook nog een apart ingericht bureau op het gelijkvloers. Aansluitend bevindt zich de mooie leefkeuken met uitzicht op de prachtige tuin. Het is aangenaam vertoeven op de 2 ruime terrassen. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers (waarvan 2 met ingebouwde kasten), een badkamer met ligbad en dubbele lavabo en een afzonderlijke douchekamer met lavabo en toilet. Via een valluik kom je op de ruime zolderverdieping.
De dubbele garage is voorzien van elektrische poorten en heeft naast een wateraansluiting en elektriciteit tevens nog verwarming.
De buitenparking voor- en achteraan het huis bieden parkeerplaats voor in totaal 5 auto's. De woning leent zich zeker ook voor co-housing. Een eventuele verkaveling van het terrein is tevens een mogelijkheid. Helemaal geprikkeld door deze mooie woning? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging.

Contacter