Maison à vendre

267000€

3 chambres

Immoweb code : 9504372
Immoweb code : 9504372

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
966 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Vijf jaar geleden vierden ze nog het 100-jarig bestaan, maar aan alle mooie verhalen komt een einde.

In dit geval gaat het einde gepaard met een mooie opportuniteit voor een volgende eigenaar. Bent u degene die het befaamde café Carlo met feestzaal nieuw leven kan inblazen of bent u opzoek naar een woonst met atelier/loods? Lees dan zeker verder.

Het café Carlo, met achterliggende feestzaal en bovengelegen woonst, ligt in het centrum van Wommersom, net naast de kerktoren. Dit café is al jaar en dag een gevestigde waarde in de regio en is een stukje geschiedenis.

Aan de voorzijde vinden we een café (44,5m²) met aparte berging. Achterliggend vinden we een leefruimte met eetplaats en een aparte keuken. Op het tussenverdiep is er een badkamer en is er toegang tot de eerste verdieping waar zich de slaapkamers en bureau bevinden.

Verder is er nog een volledig in te richten zolder (57m²).

Achteraan vinden we de feestzaal met podium (190 m²), bar en sanitair. Alsook een ruime berging waar zich de stookolietank bevindt.

Er is een erfdienstbaarheid aan de rechterzijde van het pand die helemaal tot achteraan loopt. U hebt zo toegang tot de feestzaal alsook tot de grote tuin.

Heeft u interesse in een nieuwe uitdaging? Of bent u simpelweg opzoek naar een woonst met een groot atelier? Neem dan nu contact op via 0492/480.388 of mail [email protected]

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Wij schatten vrijblijvend uw woonst!

Contacter