Maison à vendre

280250€

3 chambres 146 mètres carrés

Immoweb code : 9164577
Immoweb code : 9164577

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
146 mètres carrés habitables
155 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
PROJECT JASMIJN
Project ¨Jasmijn§ is een prachtig nieuwbouwproject gelegen in hartje Maasmechelen op de hoek van de welbekende Heirstraat, ter hoogte van de kruising met de middelbare school "Campus de Helix". Doch zijn rustige locatie, is het project zeer centraal gelegen met verschillende faciliteiten zoals horecazaken, winkels, scholen en banken in de directe nabijheid.
Rust & comfort gegarandeerd!

INDELING
Het moderne en stijlvolle project bestaat uit 11 wooneenheden waarvan 6 woningen en 5 appartementen met elk een eigen privétuin / terras en autostaanplaats. De woningen bestaan uit 4 halfopen bebouwingen en 2 gesloten bebouwingen.
Elke wooneenheid wordt volgens de nieuwste normen opgericht, rekening houdende met het meest optimale comfort en degelijke materialen. Deze halfopen woning heeft een perceeloppervlakte 155m² met een charmante tuin van +-49m² en mooi verhard terras van +- 21 m²
Op het gelijkvloers treffen we de inkomhal met aanhorig gastentoilet, inpandige garage, bergruimte, keuken-leefruimte met aansluitend een privatieve tuin welke te bereiken is via de grote schuiframen. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 volwaardige slaapkamers, badkamer met toilet en extra bergruimte.

AFWERKING
Het project wordt casco+ afgewerkt inclusief de vloer en binnendeuren, met mogelijkheid om de keuken en badkamer te installeren voor een meerprijs van € 10.000 incl. btw. Interessante verkoopsvoorwaarden gezien de verkoop zal geschieden onder het stelse

Ce bien fait partie du projet Project Jasmijn Woningen

Contacter