Maison à vendre

268000€

Immoweb code : 8170597
Immoweb code : 8170597

Aperçu

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Majestic Heights is een unieke ontwikkeling van 47 moderne huizen in de stad, sommige met privétuinen en andere met een fantastisch solarium op slechts vijf minuten van een aantal van de beste golfbanen in de omgeving, waaronder het wereldberoemde Valderrama in Sotogrande.

Prijs vanaf 268.000 euro

Gelegen op een prominente plek in Bahia de las Rocas, op een paar minuten afstand van het jachtstadje Sotogrande van wereldklasse met Gibraltar en het sportieve Tarifa op ongeveer 25 minuten rijden. Het draait allemaal om de locatie en deze eersteklas accommodaties zijn perfect gepositioneerd om te genieten van de luxe levensstijl van de Costa del Sol met het luxe resort Marbella en de mooie haven van Estepona op ongeveer 20 minuten afstand.

Deze zeer wenselijke unieke woningen maken deel uit van een exclusief complex dat op een verhoogd perceel ligt, waardoor elk schakelwoning een panoramisch uitzicht op zee heeft. De ontwikkeling is zorgvuldig ontworpen om te passen in een prachtige natuurlijke omgeving met een oriëntatie op het zuiden op slechts enkele minuten van het strand. Een extra troef hier zijn de adembenemende zichten zijn op de Afrikaanse kusten.

De chique moderne huizen met drie of vier slaapkamers zijn ontworpen om een ??statement te maken. Ze hebben strakke lijnen en zijn licht, helder en luchtig waardoor er overal natuurlijk licht binnenvalt. Een open lounge en eetkamer en een volledig ingerichte keuken met hoogglanseenheden genieten van uitzicht

Contacter