Maison à vendre

985000€

Immoweb code : 8170599
Immoweb code : 8170599

Aperçu

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Een moderne villa met een spectaculair uitzicht op zee vanuit elke hoek van het huis. Ontworpen en ingesteld op 2 niveaus, met ramen van vloer tot plafond die licht toelaten om het interieur binnen te komen en die door de architectuur en de indeling tegen de zon worden beschermd. Met een locatie op het zuidoosten en parallel aan het strand, zal deze prachtige villa, net als al onze villa's, het energiecertificaat A hebben.

De villa heeft 4 badkamers en 4 slaapkamers, allemaal met uitzicht op de Middellandse Zee en toegang tot terrassen.
Deze villa is ontworpen met behulp van de nieuwste technieken om een ??ecologisch en onderhoudsarm gebouw te hebben. Geniet van deze nieuwe, kenmerkende mediterrane hedendaagse levensstijl.

De trap komt uit het zwembad en verbindt de rest van het huis op een natuurlijke en biologische manier. Het interieur van het huis is ontworpen om vloeiend en continu te zijn. Ontworpen met verschillende woonzones voor dag en middaglicht afhankelijk van de blootstelling aan de zon.


Deze villa is strategisch gelegen aan de Costa del Sol vlakbij verschillende havens: Sotogrande, Duquesa en Estepona. Je zult alles vinden soorten diensten zoals restaurants, internationale scholen, polo en golf binnen enkele minuten. Uw nieuwe huis is gemaakt om comfortabel te leven, met een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee en op korte afstand van het strand.

Is dit niet wat je zoekt? Op onze website staat slechts een klein deel van alle beschikba

Contacter