Manoir à vendre

321930€

3 chambres 535 mètres carrés

Immoweb code : 9248374

Aperçu

3 chambres
3 salles de bains
535 mètres carrés habitables
5658 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Droom je van een authentieke en karaktervolle vakantiewoning in de zonnige Périgord, op amper een dag rijden en/of met een vlotte TGV verbinding? Dan is deze in 2009 gerenoveerde woning met zwembad misschien wel iets voor jou.
Dit charmante landelijke huis biedt in totaal 3 grote slaapkamers aan met elk een eigen badkamer, ruime salons en 2 ingerichte keukens. Het werd voorheen uitgebaat als een succesvolle B&B. Je zou deze activiteit kunnen verderzetten of de gîte behouden om er familie en/of vrienden uit te nodigen in jullie zonnige stek. Genieten van rust en kalmte kan op dit domein op het terras, in de boomgaard of aan het zwembad met poolhouse. Met een wijds open zicht op het groen van de Lizonne vallei. Een zeer grote schuur in mooie staat biedt ook een tal van extra mogelijkheden. Het geheel bevindt zich aan de rand van een gezellig gehuchtje, op slechts 3 km van het centrum van Mareuil en 15 minuutjes rijden van Brantôme, het Venetië van de Périgord.
Nieuwsgierig ? Reageer dan via deze website of stuur uw co rdinaten samen met deze referentie FR1812 naar [email protected] , en ons lokale team helpt u graag verder. Met zonnige groeten, ImmoSud.

Contacter