Maison à vendre

579000€

4 chambres 243 mètres carrés

Immoweb code : 9315794
Immoweb code : 9315794

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
243 mètres carrés habitables
4615 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
De eigendom is gelegen in het landelijke Meerle op een perceel van ca. 4.600 m² met uitzicht op weiland. De woning omvat oa. 4 slaapkamers, een keuken, een badkamer en een ruime schuur van ca. 145 m².

Indeling:
Gelijkvloers:
De centrale inkomhal verleent toegang tot de woonkamer met houtkachel. De veranda geeft, dankzij de raampartijen, een mooi zicht over de tuin. De keuken is uitgerust met een kookplaat, een oven, een microgolf, een ijskast en een vaatwasser. De achterinkom is ingericht met een wastafel. Verder is er een gelijkvloerse badkamer uitgerust met een ligbad, een inloopdouche, een toilet en een dubbel wasmeubel. Vervolgens is er nog een aparte toilet, een wasplaats, een opbergruimte voor fietsen (afgesloten met een deur) en een kelder ca. 21m². De andere kelderruimte is te bereiken langs de buitenzijde.

Verdieping:
Hier bevinden zich 4 slaapkamers, die afgewerkt zijn op laminaat, en een aparte toilet. Verder is er nog een zolder onder het schuine dak. Deze doet dienst als opbergruimte.

Tuin:
De tuin is georiënteerd naar het oosten en gedeeltelijk omheind. Deze is ingericht met een kleine vijver, een kippenhok en een schuur. De schuur is ca. 145 m² en heeft een nokhoogte van 4,5 m voor het grootste deel (ca. 100 m²).

Buitengewone kenmerken:
- Landelijk en rustig gelegen
- Schuur van ca. 145 m²
- Dakkapel 2007
- Handmatige rolluiken
- Veranda 1192
- Regenwaterput 5.000L op toiletten en buitenkraan
- 24 Zonnepanel

Contacter