Immeuble à appartements à vendre

890000€

342 mètres carrés

Immoweb code : 9054023

Aperçu

342 mètres carrés habitables

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Interessante opbrengsteigendom in Meulebeke te koop. Geniet van deze tijdelijke deal. Koop nu 4 appartementen en 6 autostaanplaatsen voor 890 000 euro (excl. btw & kosten)

De eigendom is erg goed gelegen in het centrum van Meulebeke. In deze regio is er grote vraag naar huurpanden.
Voor meer informatie over rendement en de eigendom, contacteer ons!

De residentie is gelegen in de Statiestraat, in het centrum van het rustige Meulebeke.

Op wandelafstand van de residentie tref je de gezellige markt, winkels, apotheek, bakker, scholen, noem maar op. Openbaar vervoer is goed geregeld met een bushalte op wandelafstand.

Meulebeke is gewoon ongedwongen met de typische dorpse charme. Het is een gemeente die waarde hecht aan beweging me groen en ontspanning. Zo is hier ook het Vrij Instituut voor Lichamelijke Opleiding, een van Vlaanderens meest gekende sportscholen gelegen.

Het Domein Ter Bocht, een grote groene zone, is niet ver van de residentie. Naast het statige, beschermde Kasteel Ter Bocht, vinden we hier een hardlooppad, kleuterspeeltuin, skatepark, zwembad en sportvelden.

Meulebeke is vlot bereikbaar en ligt nabij meerdere steden. Zo geraak je vlot in Kortrijk, Waregem, Deinze, Roeselare en Brugge. Geniet van alle luxe van een stad, zonder de lasten.

De appartementen zijn instapklaar! Volledig afgewerkt en geschilderd. Via trap en/of lift kan je naar de appartementen. Elk appartement werd zo ingedeeld dat er steeds een heerlijk ruimtegevoel w

Contacter