Maison à vendre

159000€

2 chambres 125 mètres carrés

Immoweb code : 9504382
Immoweb code : 9504382

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
125 mètres carrés habitables
404 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze gedeeltelijk gerenoveerde woning is centraal gelegen in hartje Meulebeke dichtbij bakker, slager, winkels, scholen, en openbaar vervoer. Deze eigendom is gelegen op 404 m² grond en beschikt over een garage alsook een carport naast de woning. Tevens geniet U van een gezellige tuin met tuinhuis en terras van maar liefst 180 m².

INTERIEUR:
We komen binnen in de leefruimte met zit-en eetruimte met een gezellige houtkachel. Verder komen we in de hal, deze biedt toegang tot de kelder, de vernieuwde badkamer (bad | lavabo | toilet) alsook de ingerichte keuken (kookplaat | dampkap | dubbele spoelbak) met ruime ontbijthoek. Via het schuifraam komen we binnen in de veranda met toegang tot de tuin alsook de carport.
Op het verdiep is er een overloop die toegang biedt tot twee ruime slaapkamers waarvan één met dressing. Naast de andere kamer is er toegang tot de zolderruimte. De zolder is grotendeels geïsoleerd en geniet een volle hoogte.

EXTERIEUR:
De woning beschikt over een gedeelde oprijlaan die toegang biedt tot de garage. Naast de woning is er tevens de carport met verharde ondergrond alsook extra bergruimte. De tuin is volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijke.

PLUSPUNTEN:
- Centrale ligging
- Mooie tuin
- Conforme elektriciteit
- Garage + Carport
- Oppervlakte perceel 404 m²Contacter