Maison à vendre

445000€

4 chambres 170 mètres carrés

Immoweb code : 9356248
Immoweb code : 9356248

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
170 mètres carrés habitables
284 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze mooie, moderne woning is gelegen in de Sint-Jozef wijk in Mortsel. Op enkele stappen is er een gezellig park met speeltuin én het landschapspark Frijthout. Scholen en winkels zijn op wandelafstand, evenals tram en trein.

De woning werd volledig vernieuwd in 2018 en beantwoordt daardoor aan de vereisten van een energiezuinige woning.

Via de hal, met een apart toilet, komt u binnen in een mooie open ruimte die onderverdeeld wordt in een eetruimte die verder loopt in een uiterst moderne keuken met kookeiland van 4,3 m. Er bevindt zich tevens een aparte praktische bergruimte. De zeer ruime living geeft een prachtig zicht op op de grote tuin van 182 m2.

Langs de moderne stalen trap komt men in een ruime hal waarop de vier slaapkamers en de badkamer uitkomen. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een hangtoilet en een wastafel met 2 lavabo's.

Twee grote slaapkamers van 14m2 en 12 m2, een 3de slaapkamer van 8 m2 en een 4de kamer van 7 m2 dat dienst kan doen als bureau of kinderkamer, zorgen ervoor dat iedereen in het gezin zijn plekje heeft.

De tuin is onderverdeeld in een houten bankirai-terras vlakbij de woning en een groenzone met op het einde een modern ruim tuinhuis.

In de hal is er een toegang naar de kelder waar de energiemeters en andere aansluitingen te vinden zijn.

Ondertekening van de akte mogelijk vanaf september 2021. Woning beschikbaar vanaf januari 2022. Overleg is mogelijk.

Kijkweekend na afspraak: 12-13 juni
Enkel telefonisch bereikbaar!

Contacter