Maison à vendre

3 chambres 170 mètres carrés

Immoweb code : 7911755
Immoweb code : 7911755

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
170 mètres carrés habitables
528 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Prachtige halfvrijstaande Bijna Energie Neutrale woning in een landelijke bouwstijl gelegen op een perceel van 5a28ca op een rustige locatie te Neeroeteren!

Indeling:
Men komt binnen via de inkomhal, deze inkomhal leidt naar het aparte gastentoilet en naar de ruime living met open keuken (50m²). Deze gehele ruimte wordt voorzien van een keramische tegel, er is een groot schuifraam dat leidt naar het terras en er is een volledig afgewerkte keuken uitgerust met oven, micro, keramische kookplaat, afzuigkap en een koelkast. Verder is er op het gelijkvloers een functionele berging (11m²) met aansluiting voor wasmachine en handige uitgietbak. In deze berging is er ook een achterdeur!

Vanuit de inkomhal is er een trap die leidt naar de nachthal op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers een badkamer en een apart toilet. De slaapkamers worden voorzien van laminaat en zijn respectievelijk 14m² en 13m² groot. De badkamer werd uitgerust met een keramische tegel, ook zijn er wandtegels voorzien rondom de badkuip en boven de badkuip tot plafondhoogte. Bij de douche wordt eveneens tot plafondhoogte betegeld. De badkamer is uitgerust met een douche, een ligbad en een badmeubel met ingebouwde wastafel! Via een tweede trap komen we op de 2de verdieping. Op deze verdieping vinden we de derde volwaardige slaapkamer van 13m² en een berging terug.

Tenslotte beschikt deze woning over een mooie houten carport en aansluitend een afsluitbare tuinbe

Contacter