Maison à vendre

4 chambres

Immoweb code : 7956593
Immoweb code : 7956593

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
915 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze ruime gezinswoning is gelegen op een perceel van 9are15ca in het centrum van Neeroeteren nabij scholen, supermarkten, horeca etc. Bovendien beschikt de woning over 4 slaapkamers en een garage!

Indeling:
Via de voordeur komen we in de inkomhal die gekenmerkt wordt door een houten trap die leidt naar de nachthal op de eerste verdieping. De woonkamer van ca. 32 vierkante meter wordt gekenmerkt door een kurk vloer en leidt naar de leefkeuken. De eiken keukenkastjes stralen degelijkheid uit en verder werd er een keramische kookplaat, een afzuigkap en een koelkast voorzien. Vervolgens is er op het gelijkvloers een veranda, een aparte wc en een badkamer uitgerust met douche, ligbad en wastafel.
1ste verdieping:
De nachthal op de eersteverdieping leidt naar de 2 slaapkamers en het apart toilet. De 2 slaapkamers zijn respectievelijk 14 en 9 vierkante meter groot. Er is mogelijkheid om de badkamer te creeren op de 1ste verdieping.
2de verdieping:
Verder is er een 2de vaste houten trap naar de 2de verdieping. Hier vinden we nog 2 slaapkamers en een bergruimte terug!

Tuin:
Er is een grote tuin rondom en achter de woning. Deze tuin biedt de bewoner de nodige rust en privacy in het hartje van Neeroeteren! Bovendien is er een aparte garage en een afsluitbare berging waar ook de CV-ketel in terug te vinden is.

Ramen deels in PVC, deels in hout.
Deels dubbele, deels enkele beglazing. Er zijn rolluiken voorzien op de gelijkvloerse verdieping.
Pannen

Contacter