Villa à vendre

3 chambres 300 mètres carrés

Immoweb code : 8716234
Immoweb code : 8716234

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
300 mètres carrés habitables
3354 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze prachtige villa werd in 2006 gebouwd met hoogwaardige materialen op een perceel van 33a54ca en biedt de bewoner een oase van privacy en rust! Zo is de woning uitgerust met talloze snufjes, domotica, een anti-inbraakalarm & camerabewaking, airco en ingebouwde muziekboxen doorheen het hele huis! In de prachtige tuin kan de bewoner genieten van een fraai verwarmd zwembad, een sauna & een jacuzzi!

Indeling:
Gelijkvloers:
Via de voordeur komen we in de stijlvolle, riante inkomhal. Deze inkomhal leidt naar de functionele bureelruimte van 26m². Door deze bureelruimte is dit huis uitermate geschikt voor een zelfstandige activiteit aan huis! Verder leidt de inkomhal naar het fraaie gastentoilet met apart stijlvol wastafeltje. Dé eyecatcher van de inkomhal is echter de marmeren trap en de fraaie vide waardoor het geheel tot aan het plafond op de eerste verdieping wordt opengetrokken! De dubbele glazen deur leidt naar de ruime living van 48m². De living is voorzien van inbouwspots, airco, een fraaie gashaard en er is rechtstreekse toegang tot de veranda en de leefkeuken!

De open leefkeuken wordt gekenmerkt door een fraai eiland met een keramische kookplaat, een ingebouwde Amerikaanse koelkast, een combi-microgolfoven & een aparte hetelucht-oven! Verder is er een vaatwasser en een gootsteen voorzien! Vanuit de keuken is er een schuifraam dat leidt naar het mooie terras en de achtertuin! De prachtig afgewerkte veranda, dewelke bereikbaar is vanuit de living, is voorzien

Contacter