Maison à vendre

379000€

5 chambres 317 mètres carrés

Immoweb code : 9238096

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
317 mètres carrés habitables
910 mètres carrés de terrain
Disponible le : 15/09/2021

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
VERKOCHT
Deze vrijstaande villa met verzorgde groene tuin, bevindt zich op een boogscheut van het centrum van Oostrozebeke.

Het pand behoort tot een verkaveling en werd in 1997 grondig gerenoveerd tot een lichtrijke en ruime woning in nauw contact met de tuin. Hierbij werden het hoofdvolume en bijgebouw met elkaar verbonden via een ruime beglaasde nieuwbouw.

Centraal in de woning bevindt zich een grote eetplaats omgeven door tuin en terras. De eetplaats, georiënteerd op het zuidoosten en zuidwesten, staat in open verbinding met de ruime zitplaats en keuken. In het verlengde van de keuken werd een houten werktablet voorzien met zicht op de tuin. Zo creëerde de architect een lichtrijke en open leefruimte met verschillende atmosferen. De woning heeft een dubbele ontsluiting; er is een inkomhal zowel aan de straatgevel als aan de zijgevel. Hierdoor kan de kantoorruimte/praktijk op een discrete manier functioneren van het woongedeelte. De inkomhal aan de zijgevel fungeert dan weer als scharnier tussen de veranda, de leefruimte, de oprit en de tuin.

Het oorspronkelijk vrijstaande bijgebouw werd grondig verbouwd tot een inpandige garage en 2 extra slaapkamers met zicht op de tuin.

Buiten is er een mooie voortuin, een oprit naar de garage en een levendige achtertuin waar je heerlijke vijgen en abrikozen kan plukken, rustig kan zonnen of uitgebreid kan BBQ’en.

Contacter