Maison à vendre

3 chambres

Immoweb code : 8038763

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
680 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze gezinswoning met veel potentieel is gelegen op een perceel van 6a80ca in een rustige omgeving nabij het centrum van Dorne!

Indeling:
De inkomhal is voorzien van tegelvloer en leidt naar de riante living van ca. 32 vierkante meter. Deze woonkamer is voorzien van een tegelvloer en uitgerust met een open haard en een schuifraam dat leidt naar het terras. Aansluitend is er een bijkeuken/berging van ca. 12 vierkante meter. Ook is er een keuken voorzien van tegelvloer, verzorgde keukenkastjes, een gasfornuis en een koelkast. Tenslotte vinden we op het gelijkvloers een ruimte die uitgerust werd met een ligbad en een wastafel. Ook vinden we hier op dit moment de CV-ketel en de aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Via de houten trap in de inkomhal komen we op de nachthal op de eerste verdieping. Deze ruime overloop leidt naar 3 slaapkamers van respectievelijk 9, 11 en 11 vierkante meter groot. De gehele verdieping werd voorzien van laminaatvloer.

Tuin:
Via de achterdeur komen we in ruime achtertuin, deze tuin is volledig omheind en voorzien van graspartijen en volgroeide beplanting. Verder is er een aangelegde vijverpartij. Aan de zijkant van de woning bevindt er zich een open carport en is er aansluitend een garage met wentelpoort.

Details:
Deels PVC, deels houten ramen
Deels dubbele, deels enkele beglazing
Gelijkvloers werd voorzien van rolluiken
CV op stookolie, warm water dmv boiler op CV
Pannen dak, goten in zink


<

Contacter