Maison à vendre

260000€

4 chambres 172 mètres carrés

Immoweb code : 8519423

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
172 mètres carrés habitables
490 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Mooie, landelijke Bijna Energie Neutrale woning (BEN-woning) op een perceel van 4a90ca op een fraaie locatie met prachtig uitzicht op achterliggende natuur!

Indeling:
Gelijkvloers:
Via de inkomhal komen we in de fraaie leefruimte , er is een apart gastentoilet en toegang tot de ruime living. De living met aansluitend open keuken is maar liefst 48 vierkante meter groot. Ook is er een berging voorzien van ca. 7m². Vanuit de keuken kunnen we via een schuifraam & een achterdeur naar het terras en de achtertuin! Ook zorgt dit grote raam aan de achterzijde van de woning voor een zeer fraai uitzicht op achterliggende weilanden!

Verdieping 1:
Op de eerste verdieping, die te bereiken is via een trap in de inkomhal vinden we een nachthal die leidt naar 2 ruime slaapkamers van respectievelijk 15,67m² en 12,82m². Er is een badkamer van 9 vierkante meter en een 2de apart toilet!

Verdieping 2:
Op de 2de verdieping zijn er nog 2 slaapkamers van 14,4 en 11,68 vierkante meter! Tenslotte zorgt een extra handige bergruimte voor de nodige opslagruimte.

Technische details:
- Woning zal een maximaal e-peil hebben van 30 waardoor de bewoner 5 jaar lang 50% korting zal krijgen op de onroerende voorheffing!
- De woning is voorzien van zonnepanelen van 280 Wattpiek/paneel (Zie EPB-verslag).
- Spouwisolatie: 12cm Unilin Utherm Wall
- Vloerisolatie: 10cm In situ gespoten PUR
- Ramen & Deuren: PVC-profielen voorzien van Tripple glas (Ug: 0,6W/m²)
- Ven

Contacter