Maison à vendre

6 chambres

Immoweb code : 7930994
Immoweb code : 7930994

Aperçu

6 chambres
3 salles de bains
184 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Opbrengsteigendom gelegen in het hart van het historisch centrum van Oostende. Uitermate goed gelegen nabij openbaar vervoer, het Wapenplein, Sint-Petrus en Paulus plein en de Visserskaai!

Te renoveren en verder op te frissen opbrengsteigendom bestaande uit een handelsgelijkvloers die momenteel casco staat. Het handelspand (bruibare vloeroppervlakte: 184m²) geniet van een open ruimte met etalage uitgevende aan de voorzijde, kitchenette en achteraan 2 kamers die voor verschillende doeleinden kunnen fungeren. Achteraan is er een klein stadstuintje voorzien.
Verder beschikt deze eigendom zich over 3 2-slaapkamerappartementen die telkens beschikken over een bewoonbare oppervlakte van 101 m². Het raamwerk werd reeds vernieuwd in een wittePVC schrijnwerk en hoogrendementsbeglazing. Afzonderlijke tellers voor water, gas en elektriciteit. Authentieke elementen zoals mooie dubbele deuren zijn nog steeds intact en zorgen voor een vleugje nostalgie.
Het eerste verdiep werd reeds opgefrist en is voorzien van een ruime woonkamer met afzonderlijke eetruimte. Gesloten keuken voorzien van ingemaakte kasten, gasfornuis met dampkap en dubbele spoelbak. Binnenterras aanwezig uitgevende aan de keuken. De badkamer en de 2 ruime slaapkamers zijn te bereiken via de nachthall en bevinden zich aan de achterzijde. Vernieuwde badkamer met douche, lavabomeubel en mogelijkheid tot het plaatsen van wasmachine. Centrale verwarming aanwezig. Op heden is dit appartement verhuurd.
Het tweede verd

Contacter