Maison à vendre

3 chambres 210 mètres carrés

Immoweb code : 9174076
Immoweb code : 9174076

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
210 mètres carrés habitables
200 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Hoekwoning te koop gelegen te Raversijde-Oostende! Zeer gunstig en goed gelegen nabij winkels, openbaar vervoer en ook het strand van Raversijde is op enkele passen van de woning. Gelegen aan de hoek met de verkeersluwe Luchthavenstraat.

Vernieuwde halfopen bebouwing (bewoonbare opp: 210 m²) bestaande uit een inkomhal dat u verder leidt richting de ruime en lichtrijke woonkamer (46m²) voorzien van een degelijke parket vloer. Knusse leefruimte waar een royale hoekzetel kan geplaatst worden en waar u gezellig kan genieten van de haard! De woonkamer geniet heel wat natuurlijk daglicht door de grote raampartijen aan de voorzijde. Verderop bevindt zich de volledig vernieuwde en uiterst functionele keuken! Voorzien van voldoende ingemaaktekasten met pottelades dat u voldoende stapelruimte biedt. Volgende toestellen (Bosh) zijn voorzien: inductiekookplaat, dampkap, koelkast met diepvriesvakje, vaatwasser, combi-oven en heteluchtoven. Ruime ontbijtbar, tevens voorzien van ruime ingemaakte laden. Onderhoudsvriendelijke afwerking. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich nog een veranda waar het aangenaam vertoeven is (met palletkachel).
Het eerste verdiep maakt plaats voor een volledig vernieuwde badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel met ingemaakte kasten. Geheel zeer mooi afgewerkt met vernieuwde plafondhoge faience. 3 ruime slaapkamers aanwezig (15m², 15m² en 18m²). Bijkomend bureelruimte die tevens dienstig kan doen als dressing of als extra strijkkamer. Vaste

Contacter