Maison à vendre

315000€

3 chambres 172 mètres carrés

Immoweb code : 9168528

Aperçu

3 chambres
172 mètres carrés habitables
249 mètres carrés de terrain
Disponible le : 01/09/2021

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze instapklare gezinswoning met 3 slaapkamers vindt u in een rustige straat op wandelafstand van het centrum van Oud-Turnhout.

Indeling:

Gelijkvloers:
U betreedt de leefruimte vanuit de inkomhal. Deze ruime leefkamer op parket is opgedeeld in een gezellige zithoek met gashaard, en een eetkamer. Deze staat in verbinding met de veranda die op dit moment dienst doet als bureau. Aansluitend treft u een volledig geïnstalleerde keuken, voorzien van alle comfort (koelkast, oven, microgolfoven, 5-pitsgasvuur, dampkap en vaatwasmachine). Vanuit deze keuken heeft u toegang tot een praktische koele berging, alsook de garage die is omgevormd tot een grote was- en bergplaats. Hier vindt u alle aansluitingen voor de nutsvoorzieningen, alsook aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Verdieping:
Op de verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers. Daarnaast een royale badkamer met bad, douche, dubbele wastafel en toilet. Verder een praktische bergruimte om de nachthal die eventueel omgevormd kan worden tot douchekamer of wasplaats. Verder heeft u via een vliso-trap toegang tot een ruime, geïsoleerde zolder. Ideaal als bergruimte, maar biedt ook de mogelijkheid om om te vormen naar 2 extra slaapkamers of hobbyruimte.

Terras en tuin:
Buiten vindt u een gezellige en onderhoudsvriendelijke tuin met tuinberging en overdekt, verwarmd terras. Ideaal om tot in de late uurtjes te kunnen genieten van een gezellig winterbarbecue of een zwoele zomeravond. Achterin de tuin vindt

Contacter