Villa à vendre

649000€

4 chambres 384 mètres carrés

Immoweb code : 9378395
Immoweb code : 9378395

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
384 mètres carrés habitables
982 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze villa is zeer rustig gelegen op het einde van een doodlopende straat op een perceel van 982 m². De villa werd gebouw in 1999 en omvat een zeer lichte woonkamer met halfopen keuken, een slaapkamer met badkamer op het gelijkvloers, 3 slaapkamers op de verdieping, een extra badkamer, een mooi terras met tuin en buitenzwembad op het zuiden, een inpandige garage en een volledig ingerichte kelder met sauna, wasplaats, ontspanningsruimten. Deze villa móet u gezien hebben!

Gelijkvloers:
Ruime lichte inkomhal met gastentoilet biedt dmv de dubbele glazen deur toegang tot de woonkamer achteraan. Links vanuit de inkomhal een masterbedroom met aansluitende badkamer. De badkamer in marmer is volledig ingericht met ligbad, dubbele lavabo in meubel, toilet en douche.
De woonkamer met houthaard bevindt zich aan de achterkant geniet over de gehele breedte van veel lichtval en biedt door middel van de grote schuiframen een mooi zicht over de sfeervolle tuin.
De halfopen keuken is uitgerust met moderne apparatuur en staat in onmiddellijk contact met de leefruimte aan de achterkant.
Inpandige garage met automatische poort en zijdeur naar de tuin.

Verdieping:
De trap in natuursteen brengt u tot de bovenverdieping. Hier treffen we 2 slaapkamers met vast tapijt en ingemaakte kasten. Tweede badkamer met lavabo, douche en toilet bevindt zicht eveneens op deze verdieping. Daarnaast nog een ruime kantoorruimte met toegang tot het terras achteraan, dewelke uiteraard o

Contacter