Maison à vendre

4 chambres 232 mètres carrés

Immoweb code : 8558597

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
232 mètres carrés habitables
171 mètres carrés de terrain

Description

Charmante stadswoning met interessante mogelijkheden!

In de schaduw van de kerktoren... Dit is een charmante stadswoning die verwend wordt door het stadsgebeuren en de naburige winkels. Naast de bereikbaarheidstroef is dit een woning die stevig in zijn schoenen staat... Het vastgoed deed de voorbije jaren dienst als een handelshuis. Wonen en werken werd hier dus gecombineerd. Met respect voor uw privacy is er hier dan ook een aparte doorgang voorzien zodat u uw handelsactiviteit kan scheiden van uw woongedeelte. Uiteraard kan u afhankelijk van uw behoeften dit woon- en werkkarakter aanhouden.Indien niet, beschikt u hier over de mogelijkheid om een fantastische woning met stadstuin te creëren!
Even een korte rondleiding: u komt binnen in een open ruimte waarna u kan doorgaan naar de keuken en de leefruimte die uitzicht geeft op een gezellige stadstuin. Achter de stadstuin is er een ruime atelier voorzien. Boven zijn er nog 4 slaapkamers en een badkamer aanwezig. Ook van de zolder is er nog een mooie ruimte te maken. Tot slot is er nog de achterliggende stadstuin die bijdraagt aan dit potentiële woonverhaal...
Kortom plan een bezichtiging, want dit is uw kans om een karaktervol vastgoed, die u naar uw hand kan zetten, aan te kopen.

Contacter