Maison à vendre

345000€

3 chambres 208 mètres carrés

Immoweb code : 9297313

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
208 mètres carrés habitables
1320 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom in Oudsbergen! Met een oppervlakte van 116km² is dit de grootste gemeente van Limburg. Het is een paradijs voor wandelaars, fietsers, mountainbikers, ruiters en menners. Omringd door de vele bossen en natuur beland je te midden van historische bezienswaardigheden, fotogenieke locaties en een gigantisch speelbos. Daarbij komen de vele streekproducten en de gastvrije horeca, wat maakt dat Oudsbergen een ideale plaats is om te wonen.

Deze karaktervolle en instapklare woning is gebouwd in 1969 en is door de jaren heen heel goed onderhouden. Het dak is volledig vernieuwd, er zijn PVC ramen met dubbele beglazing geplaatst, er zijn zonnepanelen gelegd en de keuken en de badkamer zijn ook helemaal vernieuwd.Er is steeds een keuze gemaakt voor kwaliteitsvolle materialen.

Een bijkomende troef van de woning is de ligging. Het natuurgebied de Donderslag, met verschillende wandel - en mountainbikeroutes ligt als het ware in de achtertuin. Ook is er een goed verbinding richting Genk, met de aansluiting op de E313 op circa 10 minuten. De lagere school ligt op wandelafstand van de woning.Enkele troeven:

Staat: warm en kwaliteitsvol afgewerkt
Perceel: 13a20ca naar het zuidwesten georiënteerd en een mooie tuin
Ligging: Omgeven door het groen en met goede verbinding naar Genk en de E313, op wandelafstand van de lagere school
Op zoek naar een woning als deze? Vraag uw bezoek aan via 089 46 48 63 of [email protected]

Contacter