Manoir à vendre

1850000€

5 chambres

Immoweb code : 9255483

Aperçu

5 chambres
150000 mètres carrés de terrain
Disponible le : 01/01/2022

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze klassieke hoeve is gelegen aan een rustige straat en toch kortbij het centrum van Poppel, op een uurtje rijden van Antwerpen. Het goed ligt vlak aan de grens met Nederland; de luchthaven van Eindhoven ligt op slechts 45 minuten.
De eigendom bestaat uit een hoeve, 9 paardenstallen, een buitenpiste, 2 bijgebouwen, 2 loodsen en diverse weides.

De hoeve beschikt over een woonhuis dat vrijwel instapklaar is. Op het gelijkvloers vinden we de keuken, woonkamer, bureel en 2 ruimtes die momenteel dienst doen als praktijkruimte en wachtkamer. De keuken (7m x 5.20m) is volledig ingericht naar de huidige normen en voorzien van een gasvuur. De living (7m x 5m) combineert elementen uit het verleden met het heden. Zo vinden we er de gezellige oorspronkelijke open haard terug. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, een strijkkamer en een badkamer. De tweede verdieping en de zolder worden momenteel niet gebruikt en dienen te worden gerenoveerd. Voor het huis is een mooi binnenplein en een charmante oprijlaan die de nodige klasse uitstralen.
Het geheel beschikt over 9 paardenstallen, een wasplaats en een opslagruimte voor hooi, stro,Ã hiernaast bevindt zich ook nog een ruime zadelkamer die nog verder in te richten is. Ook is er een bijgebouw aanwezig van 10m x 60m, de voormalige varkensstal, met daarboven een grote opslagruimte. Dit gebouw kan men uitrusten voor andere doeleinden zoals voor paarden, pluimvee,Ã Verder is er nog een bijgebouw waarin momenteel een ga

Contacter