Villa à vendre

649000€

4 chambres 270 mètres carrés

Immoweb code : 9271491
Immoweb code : 9271491

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
270 mètres carrés habitables
2066 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Omgeven door natuurlijk groen bevindt zich deze mooi gerenoveerde villa op een perceel van ca. 2.100m2 . Ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire, bureel of TV-kamer, woonkamer met grote raampartijen, eetkamer, keuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers en inpandige garage.
De villa is gebouwd in de jaren 70 en geïnspireerd door de 'Scandinavische architectuur'. Vooral het markerend horizontalisme en de grote raampartijen trekken de aandacht. Ook de logische indeling van de woning is karakteristiek.

De ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire op lichte natuursteen is uitnodigend. Vanuit deze hal heeft men toegang tot de leefruimte en eveneens gelijkvloerse slaapvleugel
De woonkamer bevindt zich aan de zuidwestzijde van de woning en heeft een mooie raampartijen alsook een sfeervolle gashaard. De parketvloer in de zithoek geeft een aangenaam en warm gevoel. Aansluitende aan de eetkamer bevindt zich het kantoor. Middels een klein sas, kan u daar volledig in alle rust werken. Het zicht op de tuin is rustgevend.
De keuken is tijdloos en voorzien van de nodige toestellen en biedt een prachtig zicht op de tuin en het aanpalende terras.
De masterbedroom met en-suite de dressing en badkamer is gelegen op het gelijkvloers. Vanuit de slaapkamer toegang tot de tuin. De dressing heeft mooie maatwerkkasten en de badkamer is voorzien van douche, dubbele wastafel, toilet en bidet.

Via de open trap in de hall toegang naar de verdieping Hier bevinden zich 2 identieke sla

Contacter