Villa à vendre

3 chambres 198 mètres carrés

Immoweb code : 8508023
Immoweb code : 8508023

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
198 mètres carrés habitables
517 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze woning is een open bebouwing en kan op wens van de koper volledig worden aangepast. De woning is naar achteren geplaatst zodat er aan de voorzijde op het zuiden een extra terras achter een tuinmuur ontstaat. Privacy is gegarandeerd in dit ontwerp.
De voorgestelde indeling is als volgt; inkomhal met vestiaire en toilet. Een ruime garage die toegang geeft tot een zeer grote berging. Vanuit de berging heb je toegang tot de open keuken met kookeiland. In de woonkamer ligt de zithoek aan het zuid terras. Door een tuinmuur met claustra geniet je hier van de zon en is privacy gegarandeerd. De eetkamer en de keuken hebben uitzicht op de achtertuin waar een terras op het westen ligt.
Vanuit de woonkamer vertrekt een open (of indien gewenst gesloten) trap naar de verdieping. Op de verdieping zijn er 3 zeer ruime slaapkamers, een apart toilet en twee badkamers met inloopdouche. De masterbedroom is uitgewerkt als een suite met dressing en badkamer. In de badkamer is een dubbele wastafel, ligbad en grote inloopdouche voorzien. De woning is aanpasbaar naar wensen van de koper.

Ce bien fait partie du projet Moderne BEN woningen

Contacter