Villa à vendre

1298000€

7 chambres 670 mètres carrés

Immoweb code : 9144448

Aperçu

7 chambres
4 salles de bains
670 mètres carrés habitables
17441 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze zeer mooi villa met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 670m² is gelegen in Puurs. Door de aanzienlijke oppervlakte heeft de woning woon/werk mogelijkheden. Deze buurt is zeer rustig gelegen maar anderzijds zeer goed bereikbaar tussen Antwerpen en Brussel. Vanuit de achterzijde van de woning heeft u een prachtig groen uitzicht.
Via de binnenplaats betreden we het domein van deze woning. Het hoofdgebouw van de woning betreden we via de linkerzijde. We komen binnen in de lichtrijke inkom-/trappenhal die voorzien is van een ingebouwde bar, dubbele vestiaire, berging, gastentoilet en afzonderlijke wasplaats. Aansluitend vinden we de open leefruimte met hoogwaardig afgewerkte ingemaakte kasten en een haardvuur. In dit deel van d e woning zijn de authentieke deuren bewaard gebleven. Door de hal komen we in de ruime open en volledig geïnstalleerde keuken. Deze heeft een directe connectie met de eetkamer, ook hier hebben we toegang tot de binnenplaats. Op de eerste verdieping vinden we de masterbedroom met ensuite badkamer terug. Verder vinden we nog 2 slaapkamers en badkamer terug.
Voor het tweede deel van woonst betreden we de lichtrijke verbindingsgang op natuursteen. Nu komen we in de lounge ruimte met daarnaast het verwarmde binnenzwembad met infraroodcabine die tevens een mooi zicht geeft op de grote tuin. De ruimte beschikt ook over een kleedkamer met douche en aparte sanitair. Een extra verdiep met vloerverwarming geeft verder nog toegang tot een masterbedro

Contacter