Maison de campagne à vendre

2 chambres 202 mètres carrés

Immoweb code : 7040461

Aperçu

2 chambres
2 salles de bains
202 mètres carrés habitables
12355 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Mogelijkheid tot bijkopen van ca. 1 ha extra weiland.

Gerenoveerde woning met stijlvol stalgebouw, 11 gemetste stallen, binnenpiste 20m x 40m, 2 buitenpistes, opslagruimte, mogelijkheid om nog 20 stallen bij te creëren groomsaccommodatie en weiland op ruim 1,2 ha in de Antwerpse Kempen.

Deze verzorgde eigendom is gelegen nabij de Nederlandse grens op een 10-tal km van het stadscentrum van Turnhout, te midden van de velden op een uiterst rustige locatie. Deze hippische accommodatie is perfect voor de (semi-)professionele ruiter.

De grote houten poorten en volledige natuurlijke afsluiting, door middel van hagen en beplantingen, optimaliseren de privacy en het rustgevend karakter van deze paardeneigendom. Verder werd er ook aandacht besteed aan functionaliteit, zoals verhardingen op strategische plaatsen, ruimte voor trailer en vrachtwagen, grote toegangspoorten, ...

De gerenoveerde woning heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 200m² met alle vertrekken op het gelijkvloers. Via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet is er toegang naar de woonkamer met haard op parketvloer en de geïnstalleerde leefkeuken enerzijds en naar de nachthal anderzijds. De nachthal omvat 2 ruime slaapkamers, een bureel, een badkamer met ligbad en douche en een wasruimte/berging. Verder is er nog een gezellig ingerichte wijnkelder en een geïsoleerde zolder.

Rondom de woning is een verzorgde tuin aangelegd met prieel, zuidgericht terras en zicht op de weide.

Naast de won

Contacter