Villa à vendre

1395000€

3 chambres 365 mètres carrés

Immoweb code : 9191925

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
365 mètres carrés habitables
3180 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze recente villa aan de hand van architect Jan Aerts werd gebouwd in 2010 en is residentieel gelegen op perceel van 3.180 m² in bosrijke omgeving te Retie. Deze villa werd top afgewerkt en heeft een prachtige moderne architectuur! De architecturale samenhang tussen de tuin en de leefruimten is bijzonder sfeervol te noemen en zorgt voor een maximale lichtinval. Door middel van de ommuurde patio wordt de woning visueel afgesloten van de straatkant en creëren we bovendien een sfeervol terras op het zuiden. Wanneer u de villa betreedt, wordt u verrast door de rust die deze villa uitstraalt. De grote raampartijen, de bijzondere lichtinval, de speelse ruimten met variatie in plafondhoogten maken deze villa uniek. Achteraan is de villa helemaal open getrokken en gericht op de prachtige architecturale tuin.

De villa omvat een brede inkomhal, een ruime leefkeuken, een eetkamer, een gezellige zithoek, een zeer lichte kantoorruimte, een mastersuite op het gelijkvloers, verder nog 2 slaapkamers en een badkamer op de verdieping, een wasplaats, een dubbele inpandige garage en een ruime kelder. Dit alles omgeven door schitterende terrassen en tuin met veel groen.

Gelijkvloers:
De brede inkomhal biedt een warme welkom en vormt de verbinding tussen diverse leefruimten. Ze biedt onmiddellijk rechts toegang tot een vestiaireruimte en het gastentoilet, alsook de dubbele inpandige garage en kelder zijn van hieruit te bereiken.
Zeer verrassend is de kantoorruimte

Contacter