Maison à vendre

310000€

3 chambres 233 mètres carrés

Immoweb code : 10471669
Immoweb code : 10471669

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
233 mètres carrés habitables
607 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bent u op zoek naar een karaktervolle half open woning op een commerciële ligging te Roeselare? Dan is deze woning zeker een bezoekje waard!

De woning beschikt over een winkelruimte van 30m2, perfect voor wie een eigen zaak wil starten of wie houdt van een professionele ruimte aan huis. Daarnaast is er ook een dubbele garage/opslagplaats van 35m2 aanwezig, wat voldoende opbergruimte en/of een werkplaats biedt. Bereikbaar via de oprit langs de zijkant van de woning.

De gezellige leefruimte met haard biedt voldoende plaats voor gezellige avonden. Aansluitend vinden we de keuken met uitkijk op de tuin. De zonnige tuin en terras maken het geheel af. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers, badkamer, extra toilet en toegang tot eenopbergzolder. Vanuit de centrale inkomhal vinden we ook een gastentoilet en toegang tot de droge kelder.

Met een perceel van 600m2 biedt deze woning ook voldoende buitenruimte en privacy. Het is de ideale woning voor wie op zoek is naar een gezellige thuis en professionele ruimte in één. De woning heeft wel enkele opfrissingen nodig, maar met het juiste oog voor detail en wat creativiteit heeft deze woning groot potentieel.

Interesse? Contacteer ons voor meer info of een bezoek.

Contacter